Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

- İnternet sitesinin meselelevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Kuruluşların bir parçası şeklinde olduğundan harbi şekilde monte edilmeli ve çap şekillerde olmamalıdır.

Anne özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların güvenli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve herhangi bir yangın çabucak binadan tam çıkış muhtevain kullanılması gerekir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı Yangın Kapısı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kenarı keşik opsiyonel olarak düzenınan hidrolik cenah ile daha sık kullanma sağlanabilir.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz mürtefi olduğu alanlarda da tercih edilir.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir koruma içinde kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana sahip yahut bedii gamların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve bakmak değerlidir.

Report this wiki page